[Ossm-members] Re: Bluecurve GTK2 за non-RedHat/Fedora системи

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Mon Mar 8 12:09:14 UTC 2004> Може некој да ми каже како/каде може да се најде? Се работи за основната
>  gtk2+ тема на RedHat, а сега и на Fedora Core. Барав нешто, но како
> што сфатив користи посебен engine, пробав и со RPMs, ама не проаѓа. Ме
> интересира некој друг да не барам претходно...

BlueCurve е GPL ама самото име е trademark на RedHat, така да може да се
најде на страницата со теми на GTK под името Wonderland.


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

   Jesus saves, but only Buddha makes incremental backupsMore information about the Ossm-members mailing list