[Ossm-members] Re: порака од Жарко

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Mar 13 14:43:11 UTC 2004


На 13 мар 2004 (сабота), Arangel Angov напиша:

> Ќе го пишував ова до луѓето од Слободен Софтвер Македонија, но се чини
> дека таму нема некоја активност. Одамна нема нова вест на нивната 
> интернет страница,

Се заебава бе овој, па на 23.02 e последната вест. :)

Инаку мое лично мислење е дека ССМ може да работи многу повеќе но со тоа што 
е на чисто доброволна база и како споредна работа на сите што до сега се
вклучувале a и нема никакви финансиски придобивки сум  задоволен од досега 
сработеното.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list