[Ossm-members] Re: порака од Жарко

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Mar 13 23:27:05 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша: 

> Се заебава бе овој, па на 23.02 e последната вест. :)

Па денеска е 14, и тоа се 20-тина дена. :) Си има човекот можда строги 
критериуми, или па нашите се ептен лабави. :)-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list