[Ossm-members] Re: LUGOLA

Aleksandar Balalovski@GSS Team gssteam at on.net.mk
Wed Mar 17 02:22:56 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Ајде, аирилија! :)
>
Уф да ќе заборавев...
Во голема мера ја цениме помошта што ufo ни ја пружа во однос на текот 
на состанокот, однос со корисниците, начини на функционирање и други 
работи. Затоа еве ти едно Благодарам O:-)

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list