[Ossm-members] Re: LUGOLA

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 17 00:55:49 UTC 2004


Aleksandar Balalovski напиша:

> На 15.03.2004 година, Понеделник, беше одржан првиот состанок на 
> групата за корисници на Linux базирани оперативни системи, - LUGOLA 
> (Linux User Group of Bitola). Моментално броиме 11 членови, 
> координатор на работите речиси и да


Ајде, аирилија! :)

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list