[Ossm-members] Компатибилност на glibc

Mirce Vladimirov vmirce at mail.com.mk
Fri Mar 19 12:22:17 UTC 2004


Имам една апликација во glibc2.2 чиј изворен код не ми е достапен. Во РедХет
9.0 не работи, најверојатно ради некомпатибилност на glibc. Кои ми се
шансите да проработи ? Има ли начин ?
More information about the Ossm-members mailing list