[Ossm-members] Re: Неколку прашања

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Fri Mar 19 13:11:43 UTC 2004


>> Најверојатно.. Инаку каде можам да го спуштам UniCyr-8x16.psfu
> 
> Го имаш во првото CD на slack во пакетот consolefonts ако не се лажам.
> Знам дека и кај мене го немаше на почеток, ама после му турив све, и го
> имаше.

нема


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

ISP techs know most computer problems are PEBKAC. 
 (Problem Exists Between Keyboard And Chair)More information about the Ossm-members mailing list