[Ossm-members] Re: Компатибилност на glibc

Mirce Vladimirov vmirce at mail.com.mk
Fri Mar 19 19:45:45 UTC 2004


> е сега RedHat се друга приказна ...
>
> btw дефинирај „не работи“
>

"Не работи" значи : Стави го на друга Линукс машина - работи. На пример SuSE
7.1 i SuSE8.0, Mandrake 8.0, Mandrake 8.1 i Mandrake 9.1.

 Повтори ја постапката на RH 9.0 - не работи. При извршување ми јавува
порака :

Incorectly built binary which accessess errno ...More information about the Ossm-members mailing list