[Ossm-members] Re: Linux Distribucija

misos misos at mail.com.mk
Wed Mar 24 12:30:50 UTC 2004


Љупчо напиша:
> Најдов на НЕТ Redhat 6.2 , па ќе пробам да го симнам. Ако не успеам ќе те
> контактирам или ќе ја пробам опцијата на Томислав со GTK.

Јас имам RedHat 6.1. Пиши маил ако ти треба...More information about the Ossm-members mailing list