[Ossm-members] Re: Добра финта

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Mar 25 12:14:12 UTC 2004


> >fu**ing shit стварно ... само ова пак не го решава проблемот со
> > кирилица во flash-от (барем така ми личи).
> 
> Не те разбирам, за какви проблеми со кирилицата во flash зборуваш???

па flash во кој е напишан текст на кирилица не го гледам текстот, се 
сеќаваш на онаа играта на BOSS пред нова година?-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

  Actually, Microsoft is sort of a mixture between the Borg and the 
Ferengi.
More information about the Ossm-members mailing list