[Ossm-members] sis620

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Thu Mar 25 12:10:00 UTC 2004


Имам sis620 интегрирана плоча со VGA картичка која зима RAM од главниот...
XFree-то работи нормало но има еден визуелен недостаток...

Во 3-4 колони на левата ивица на екранот се пресликува содржината на
некоја 200-та или 300-та колона..

дали некој го имал овој проблем и дали го решил и како?
XFree-то е 4.3.0 од Slackware-9.1 (не сум стигнал да го пробам со 4.4.0
сеуште)


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

   Anything you code can and will be used against youMore information about the Ossm-members mailing list