[Ossm-members] Fakti Win Vs Linux

Aleksandar Balalovski@GSS Team gssteam at on.net.mk
Fri Mar 26 01:59:36 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Dejan Krstev напиша: 
>
>  
>
>>http://www.microsoft.com/mscorp/facts/default.asp
>>    
>>
>
>Ова е класичен FUD. Веќе го исплукаа на /. а најверојатно и на другите веб 
>страни кои се бават со ваква работа.
>  
>
>
А треба на /. да го исплукаат за да знаат сите што срање се нивните 
„производи“?
Абе гледаат дека од сите страни им го спопикаа и сега не знаат кој пат да го
фатат. Оти претходно не направиле бенчмаркови?

Интересно, нели имаше вест за тоа дека мицрософт.цом да го заштити нападот
од не знам што ги пренасочи адресите на други сервери, кои се разбира 
користат
Linux. Ама тогаш немаше бенчмаркови...loserz!

Фајт д`м...
More information about the Ossm-members mailing list