[Ossm-members] Re: Добра финта

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Mar 26 11:20:07 UTC 2004


>
>>>fu**ing shit стварно ... само ова пак не го решава проблемот со
>>>кирилица во flash-от (барем така ми личи).
>>>      
>>>
>>Не те разбирам, за какви проблеми со кирилицата во flash зборуваш???
>>    
>>
>
>па flash во кој е напишан текст на кирилица не го гледам текстот, се 
>сеќаваш на онаа играта на BOSS пред нова година?
>  
>
Ја го неам тој проблем, се што е кирилица убаво се гледа во флеш.
More information about the Ossm-members mailing list