[Ossm-members] Mozilla 1.6

Љупчо ljupcost at [REMOVE THIS]freemail.org.mk
Tue Mar 30 13:24:04 UTC 2004


Имам проблем во Mozilla 1.6, односно не ми ги чита ТТФ фонтовите. Се што ќе
отвори не го интепретира како што треба. Инаку Galeon, Konqueror ....  и
остала компанија се во ред. 

Во Prefernces  нема ни можност да се изберат ТТФ фонтовите, инаку машината
вози СУСЕ 9.0 Про.More information about the Ossm-members mailing list