[Ossm-members] Bitola, Linux user group of, - LUGOLA

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Tue Mar 30 11:59:01 UTC 2004


Aleksandar Balalovski at GSS Team wrote:

>>
>> Mozebi i vaka e podobro - ogranok vo sekoj grad, so centrala vo 
>> Skopje? Ustvari, definitivno e podobro, so ogled na momentalnata 
>> pasivnost na "centralata". 
>
>
> Дали е подобро ќе кажат резултатите..не е финта да се зборува како ќе 
> биде подобро, ами да се реализира тоа, и да се направи подобро..
>
Ајде да видиме кај се Штипјаните .... толку Линукс фанатици има таму, 
што може дури и скопје да го скинат, ама штета што скоро сите се 
преселија у скопје :)

Р.More information about the Ossm-members mailing list