[Ossm-members] Bitola, Linux user group of, - LUGOLA

vane vanini at mt.net.mk
Tue Mar 30 13:00:10 UTC 2004-----Original Message-----
From: ossm-members-bounces at hedona.on.net.mk
[mailto:ossm-members-bounces at hedona.on.net.mk] On Behalf Of Riste Pejov
Sent: Tuesday, March 30, 2004 13:59 PM
To: ossm-members at hedona.on.net.mk
Subject: Re: [Ossm-members] Bitola, Linux user group of, - LUGOLA

Aleksandar Balalovski at GSS Team wrote:

>>
>> Mozebi i vaka e podobro - ogranok vo sekoj grad, so centrala vo 
>> Skopje? Ustvari, definitivno e podobro, so ogled na momentalnata 
>> pasivnost na "centralata". 
>
>
> Дали е подобро ќе кажат резултатите..не е финта да се зборува како ќе 
> биде подобро, ами да се реализира тоа, и да се направи подобро..
>
Ајде да видиме кај се Штипјаните .... толку Линукс фанатици има таму, 
што може дури и скопје да го скинат, ама штета што скоро сите се 
преселија у скопје :)


А бе и Кавадарци е живо само не се кажуваме !

Само сеуште сме во почетна фаза на организација, па
Ќе бидеме во контакт!

Ванчо Настов More information about the Ossm-members mailing list