[Ossm-members] Re: sis620

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Wed Mar 31 17:06:55 UTC 2004


> Имам sis620 интегрирана плоча со VGA картичка која зима RAM од
> главниот... XFree-то работи нормало но има еден визуелен недостаток...
> 
> Во 3-4 колони на левата ивица на екранот се пресликува содржината на
> некоја 200-та или 300-та колона..
> 
> дали некој го имал овој проблем и дали го решил и како?
> XFree-то е 4.3.0 од Slackware-9.1 (не сум стигнал да го пробам со 4.4.0
> сеуште)

Xfree-4.4.0 го решава проблемот - фала на сите.


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

   The three Rs of Microsoft support: Retry, Reboot, Reinstall.More information about the Ossm-members mailing list