[Ossm-members] Превод на AbiWord

Zaklina Gjalevska gjalevska at yahoo.com
Wed May 5 11:58:48 UTC 2004


Накусо...

Почнав со преведување на
AbiWord-от. Да не започнал некој
веќе да го преведува па да се
дуплира работата? Не би било
лошо дa го имаме во
Малина :)

Поздрав,
Жаки	
		
__________________________________
Do you Yahoo!?
Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs  
http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/careermakeover More information about the Ossm-members mailing list