[Ossm-members] AbiWord

Новица Наков novica at bagra.org
Wed May 5 12:47:11 UTC 2004


Zaklina Gjalevska напиша: 

> Накусо...
>
> Почнав со преведување на AbiWord-от. Да не започнал некој
> веќе да го преведува па да се дуплира работата? Не би било
> лошо дa го имаме во Малина :)

Подобро да се досреди целиот опенофис.

btw, лоша кирилица нешто.


-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list