[Ossm-members] AbiWord

Zaklina Gjalevska gjalevska at yahoo.com
Thu May 6 09:01:03 UTC 2004


--- Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Zaklina Gjalevska напиша: 
> > Накусо...
> >
> > Почнав со преведување на
> AbiWord-от. Да не започнал некој
> > веќе да го преведува па да
> се дуплира работата? Не би
> било
> > лошо дa го имаме во Малина :)
> 
> Подобро да се досреди целиот
> опенофис.
> 
И тоа ќе биде :)) Сосе хелпот
или без него? На последниот
состанок спомнав дека и за
тоа треба да се направи, иако
е огромна работата.

> btw, лоша кирилица нешто.
Сега е нешто подобра? 

Ж.
	
		
__________________________________
Do you Yahoo!?
Win a $20,000 Career Makeover at Yahoo! HotJobs  
http://hotjobs.sweepstakes.yahoo.com/careermakeover More information about the Ossm-members mailing list