[Ossm-members] Re: Ossm-members Digest, Vol 8, Issue 8

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed May 12 17:35:52 UTC 2004


>Ќе инсталираме:
>Mandrake-10, Fedora Core-1, Slackware-9.1 (и -current) а ќе може да се
>снимат овие плус, TheOpenCD-1.4 (слободен софтвер за windows), Knoppix-3.4,
>slax-4.1.1 (live slackware за мини cd-а), а можеби ќе има уште нешто ако се
>симне во меѓувреме :)
>
>Најважно пред да дојдете на install fest-от e:
>1. направете backup на важните податоци, шансите нешто да се зафркне се
>мали, но подобро е кога сме сигурни.
>2. дефрагментирајте го дискот и проверете го со scandisk.
>
>се гледаме.
>  
>
Треба ли помош?More information about the Ossm-members mailing list