[Ossm-members] modemot....

Иван Димитров ivandimitrov at on.net.mk
Thu May 13 22:31:58 UTC 2004


Новица Наков напиша:

> Ако знаеш што ти е модемот, донеси си. И побогу каква е оваа реченица „ќе
> имате“? На гравчиња ли да гледаме што модеми ќе се појават?
>
> Ако не можеш да симнеш драјвери, пиши што модем имаш и се тоа.
>
>
> --
> Новица
>

ОК...можеше просто да ми кажеш да си симнам и да си донесам...не те терам на
гравчиња да гледаш :-)

Ико
More information about the Ossm-members mailing list