[Ossm-members] За тие што се нови:

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Sun May 16 18:49:03 UTC 2004


Поздрав до новите корисници на Linux од install-фест-от.

Само да ве потсетам дека ако барате некоја апликација за Linux, ако постои 
можете да ја најдете на http://freshmeat.net/. Само смислете едно зборче за 
search-от што сигурно би го имало во описот на програмот :).

Ако имате проблем со принтерот:
http://www.linuxprinting.org/

За сканерот:
http://www.sane-project.org/sane-supported-devices.html

За кирилица и сл, прашајте тука.

За се друго, http://www.google.com помага многу исто така.

За новости за Linux:
http://linuxtoday.com/


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list