[Ossm-members] Re: Predavanja

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Mon May 17 19:46:19 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Bozidar Proevski wrote:
>
>> Како што спомнав на InstallFest-от, г-динот Миодраг Дадасовиќ 
>> (miodrag at nubsk.edu.mk) oд Народна и универзитетска библиотека е 
>> заинтересиран да организира предавања во врска со Линуксот и 
>> библиотекарството. Па ако има интерес, обратете му се на 
>> горенаведената адреса. 
>
>
>
> Интерес за што? Да учествуваме со наша презентација или како? Што ќе 
> презентира човекот? Дај малце појасни. :)

Интерес за организирање на предавања во библиотеката. Веројатно во врска 
со користењето на Линукс во библиотеките. Затоа ми ја даде адресата, за 
ОССМ како организација да му се обрати.
More information about the Ossm-members mailing list