[Ossm-members] Re: Predavanja

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun May 16 23:31:57 UTC 2004


Bozidar Proevski wrote:

> Како што спомнав на InstallFest-от, г-динот Миодраг Дадасовиќ 
> (miodrag at nubsk.edu.mk) oд Народна и универзитетска библиотека е 
> заинтересиран да организира предавања во врска со Линуксот и 
> библиотекарството. Па ако има интерес, обратете му се на 
> горенаведената адреса. 


Интерес за што? Да учествуваме со наша презентација или како? Што ќе 
презентира човекот? Дај малце појасни. :)

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list