[Ossm-members] Fedora Core 2

Новица Наков novica at bagra.org
Wed May 19 17:03:21 UTC 2004


Aleksandar Balalovski напиша: 

> Не знам типот дали има врска или не ама тоа се неговите импресии..затоа
> прашувам, по претпоставка дека веќе некој симнал тест3 верзија или пак
> официјалната, дали вреди да се симне кор 2?

test3 имаше на IF. Еден дечко баш ми збореше дека пријатно бил изненаден од 
неа. Gnome-то е ко Gnome... тапа. :)


-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list