[Ossm-members] Fedora Core 2

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed May 19 17:41:46 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Aleksandar Balalovski напиша: 
>
>  
>
>>Не знам типот дали има врска или не ама тоа се неговите импресии..затоа
>>прашувам, по претпоставка дека веќе некој симнал тест3 верзија или пак
>>официјалната, дали вреди да се симне кор 2?
>>    
>>
>
>test3 имаше на IF. Еден дечко баш ми збореше дека пријатно бил изненаден од 
>неа. Gnome-то е ко Gnome... тапа. :)
>
>
Финтата се состои во:
- треба да инсталирам Linux дистрибуција која ќе биде многу 
лузер-френдли...толку што дури и .. хм...нема да разберат Што е конзола, 
сфаЌате...се работи за луѓе што немаат работено на Linux базиран ОС 
досега, па да тргнат од некаде. Затоа и се распрашав...GNOME sux? Не 
вади муабети бе... :)

Чао

П.С.
Рокнав КДЕ 3.2.2 со slackware-current, и сега нема како мене. Плус и 
Karamba имам ставено 2-3 теми...а то да видиш :)
More information about the Ossm-members mailing list