[Ossm-members] Fedora Core 2

misos misos at mail.com.mk
Wed May 19 21:08:41 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>>Не знам типот дали има врска или не ама тоа се неговите импресии..затоа
>>прашувам, по претпоставка дека веќе некој симнал тест3 верзија или пак
>>официјалната, дали вреди да се симне кор 2?
> 
> 
> test3 имаше на IF. Еден дечко баш ми збореше дека пријатно бил изненаден од 
> неа. Gnome-то е ко Gnome... тапа. :)

Јас користам ФЦ 2 тест 3 и ми врши работа. Имав мали проблеми само со 
подесувањата на refresh rate-от на мониторот (100 Hz) и тоа е се. Во 
секој случај мислам дека е подобар избор од Мендрејк.

-- 
Поздрав,
misos

A recent study says that 90% of men masturbate in the shower: The other 
10% sing.  Do you know what they sing? No! Oh, really?!  I wonder what 
you do in the shower!More information about the Ossm-members mailing list