[Ossm-members] slackware-current fixes

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu May 20 13:55:05 UTC 2004


>xfree86-4.4.0-i486-3 искочил на 28 април.
>
>Slackware-current-от што беше на install фестот беше од петокот пред 
>install-фестот што значи дека единственото што му недостасува од тука 
>http://slackware.com/changelog/current.php?cpu=i386 се промените од 17,18 и 
>19 мај ... од кои можеби набитни се security issue-ата со kdelibs и cvs.
>  
>
Да, вчера излезе и kdelibs..-2 која го решава проблемот со URI бла бла...

Ок, како и да е, помислив дека можеби некој има вакви проблеми :)

ЧаоMore information about the Ossm-members mailing list