[Ossm-members] slackware - ako moze

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Fri May 21 00:32:07 UTC 2004


vanini at mt.net.mk wrote:

> Пошто гледам, Дамјан напиша дека има Slackware
> (поново) , ај те молам ако може некако да ми
> го снимиш ?
>
> Или некој друг, сеедно !
>
> Ќе ги надоместам трошоците за CDa и маката.
>
>
>
> Pretty please !
>
За кој е наменето ова? И кога Дамјан ја има поновата верзија од -current 
тогаш зошто ти би зел постара? :)

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list