[Ossm-members] slackware - ako moze

vane vanini at mt.net.mk
Fri May 21 06:48:39 UTC 2004-----Original Message-----
From: ossm-members-bounces at hedona.on.net.mk
[mailto:ossm-members-bounces at hedona.on.net.mk] On Behalf Of Aleksandar
Balalovski
Sent: Friday, May 21, 2004 2:32 AM
To: ossm-members at hedona.on.net.mk
Subject: Re: [Ossm-members] slackware - ako moze

vanini at mt.net.mk wrote:

> Пошто гледам, Дамјан напиша дека има Slackware
> (поново) , ај те молам ако може некако да ми
> го снимиш ?
>
> Или некој друг, сеедно !
>
> Ќе ги надоместам трошоците за CDa и маката.
>
>
>
> Pretty please !
>
> За кој е наменето ова? И кога Дамјан ја има поновата верзија од
-current 
> тогаш зошто ти би зел постара? :)


Како и да е, се бара јунак за да заврши работа :))
More information about the Ossm-members mailing list