[Ossm-members] Install Gathering

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri May 21 12:27:15 UTC 2004


> Да не објаснувам многу и тука
> http://lugola.slobodensoftver.org.mk/
> видете ја последната вест..

хмм, убаво изгледа сајтов ... 
еден предлог: тие линковите до проекти. .. нека отавараат барем по една html 
страна со опис што е програмот... на пример никогаш нема да го симнам 
gemter-0.2beta2.tar.gz тек така....

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list