[Ossm-members] Re: Install Gathering

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri May 21 17:53:54 UTC 2004


На 21 мај 2004 (петок), Aleksandar Balalovski напиша:

> Да не објаснувам многу и тука
> http://lugola.slobodensoftver.org.mk/
> видете ја последната вест..

Линкот до скопскиот инсталл фест смени го во
http://www.slobodensoftver.org.mk/installfest

:)
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list