[Ossm-members] Redhat Desktop

Tomislav Markovski tome at set.com.mk
Mon May 24 14:12:23 UTC 2004


> Леле ама сум се изнервирал...и плус на 4 ЦД-а од кои две се 130 MB...

Памет за другпат. Ако RedHat имаше план да издаде дистрибуција со најнови пакети, немаше да биде Федора. Ова е само понуда за Десктоп решение кое сигурен сум е 100% оптимизирано, стабилно и се разбира, комерцијално.


More information about the Ossm-members mailing list