[Ossm-members] Re: Lugola calling!

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue May 25 20:50:28 UTC 2004


Aleksandar Balalovski напиша:

> Како сосема спротивна работа е прашањето, дали некој има искуство од 
> соработка со МЕТАМОРФОЗИС? Дали се спремни за соработка со група или 
> организација од типот на ССМ и Lugola?


Метаморфозис се сестра-организација на Сорос, што значи дека цела работа 
пак би одела преку координаторот за проекти во Сорос.

Со среќа... :)


-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list