[Ossm-members] Re: Lugola calling!

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue May 25 23:24:53 UTC 2004


На 25 мај 2004 (вторник), Aleksandar Balalovski напиша:

> Како сосема спротивна работа е прашањето, дали некој има искуство од 
> соработка со МЕТАМОРФОЗИС? Дали се спремни за соработка со група или 
> организација од типот на ССМ и Lugola?

Првиот маратон на ССМ http://www.ossm.org.mk/maraton/ кога се преведе и
ОпенОфис беше организиран со поприлична подршка на Метаморфозис.

Т.Е имаме пријатно искуство.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list