[Ossm-members] Re: Lugola calling!

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue May 25 23:54:16 UTC 2004


На 26 мај 2004 (среда), Georgi Stanojevski напиша:

> > Lugola и целосна 50 минутна емисија за штетноста на договорот на Владата 
> > со МЅ. Така овој четврток ќе има во вестите мал прилог, на кој ќе кажам 
> 
> Убав и супер обработен и истражен текст во денешно Време што искочи 
> на насловна.
> http://isengard.unet.com.mk:8080/vreme/index?nid=5423&akcija=komentari
> 
> vsMS
> http://www.ossm.org.mk/OktomvriskiDokumenti/?d=oktomvriski1
> http://www.ossm.org.mk/OktomvriskiDokumenti/?d=oktomvriski2
> http://www.ossm.org.mk/OktomvriskiDokumenti/?d=oktomvriski3

Се извинувам го заборавив:
http://www.softver.org.mk/novica/softverska_nevinost.html

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list