[Ossm-members] Re: Lugola calling!

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue May 25 23:37:49 UTC 2004


На 25 мај 2004 (вторник), Aleksandar Balalovski напиша:

> Lugola и целосна 50 минутна емисија за штетноста на договорот на Владата 
> со МЅ. Така овој четврток ќе има во вестите мал прилог, на кој ќе кажам 

Четива за читање. :)

Убав и супер обработен и истражен текст во денешно Време што искочи 
на насловна.
http://isengard.unet.com.mk:8080/vreme/index?nid=5423&akcija=komentari


vsMS
http://www.ossm.org.mk/OktomvriskiDokumenti/?d=oktomvriski1
http://www.ossm.org.mk/OktomvriskiDokumenti/?d=oktomvriski2
http://www.ossm.org.mk/OktomvriskiDokumenti/?d=oktomvriski3

Opshto
http://sakamdaznam.slobodensoftver.org.mk/
http://www.ossm.org.mk/whitepaper/index.php/whitepaper

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list