[Ossm-members] Re: Lugola calling!

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Wed May 26 11:09:28 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Georgi Stanojevski напиша: 
>
>  
>
>>Четива за читање. :)
>>    
>>
>
>И текстовите што излегуваа во Форум се добри.
>
>
>  
>
Заборавив да ви кажам. И дадов на водителката некои од текстовите што ги 
имам испечатено а излегле или од колумни или од некои други извори...ама 
најмногу и го посочив тексот на Новица, „Како Македонија ја ...“.

Благодарност на поддршката...
ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list