[Ossm-members] Lugola calling!

Новица Наков novica at bagra.org
Wed May 26 07:51:03 UTC 2004


Aleksandar Balalovski напиша: 

> целосна 50 минутна емисија за штетноста на договорот на Владата
> со МЅ.

Мене некој да ми даде да правам 50 минутна емисија на ТВ, целата ќе ја 
направам за Слободен Софтвер. Ќе ги објаснам концептите, ќе ги објаснам 
лиценците, ќе ги покажам програмите. Може нешто да кажам за proprietary 
софтверот онака општо колку да има паралела.


-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list