[Ossm-members] Спонзор за CD-а , anybody?

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed May 26 19:55:00 UTC 2004


Организацијата Слободен Софтвер Македонија бара спонзор за вкупно 500-1000 
CD-а. На CD-ата ќе се сними слободен софтвер и ќе се делат бесплатно. Ако 
знаете било кого кој е во можност да спонзорира било кое количество CD-а 
кажете. Доколку собереме доволно спонзори за над 500 CD-а ќе почнеме да ги 
собираме, ако не - ја откажуваме акцијата.

Истовремено сите што се во можност да помогнат да се изрежат CD-ата, 
please stand up - please stand up.

PS.
што поскоро

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list