[Ossm-members] Re: Спонзор за CD-а , anybody?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed May 26 20:25:28 UTC 2004


Дамјан напиша:

>Истовремено сите што се во можност да помогнат да се изрежат CD-ата, 
>please stand up - please stand up.
>
Јас се пријавуем за режење.

Него ми рикна брзиот режач. Слушнав имало некои касети ко оние за HDD, 
ама за CD-RW што иделе на USB, па да не знае некој кај да најдам такво 
нешто?

Ми треба за да режам слободен софтвер. :)

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list