[Ossm-members] Re: Спонзор за CD-а , anybody?

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed May 26 20:49:57 UTC 2004


> >Истовремено сите што се во можност да помогнат да се изрежат CD-ата,
> >please stand up - please stand up.
>
> Јас се пријавуем за режење.

И ја ќе можам да режам со режачот од нашиот компјутер... него, ако режам со 
16x (заради сигурност) тоа се околу 10 диска на саат, значи за 10 саати = 100 
диска. 

Ќе ни требаат околу 10 души по 100 cd-а да изрежат а?

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list