[Ossm-members] prezentacija

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Thu May 27 06:08:41 UTC 2004


| Јас би прашал нешто ... која е поентата на постоење презентација за луѓе 
| што го поддржуваат слободниот софтвер,
| или луѓе што се заинтересирани да ја посетат презентацијата, кога 
| станува збор за Слободен Софтвер?

Ќе може да ја смениш структурата на прашањето? И каква врска има „монопол“ со сето тоа? Извини, ама не можам да разберам што сакаш да прашаш...

Поздрав

--
Томислав

More information about the Ossm-members mailing list