[Ossm-members] GIMP prevod

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Thu May 27 12:37:52 UTC 2004


ОК, изгледа дека стварно GNOME тимот за превод е одговорен и за превод 
на GIMP. Се запишав на мејлинг листата.
More information about the Ossm-members mailing list