[Ossm-members] GIMP превод

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Fri May 28 12:54:05 UTC 2004


Томислав Марковски wrote:

>| Да не има и Кочанска во Охрид? :)
>
>„Охридска“ и „Прилепска“ мислам дека ги има во секој град. Јас сум на Прилепска во Битола, а како мал живеев блиску до Охридска. Еве Балаловски знае :-)
>  
>
Да а тоа е близу до Белградска и Мавровска... :)More information about the Ossm-members mailing list