[Ossm-members] prezentacija

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu May 27 17:23:18 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Алооо! Универзитет е тоа, неможеш да влезеш ако не си студент. Тоа се 
> студентски легитимации не се карти што се плаќаат! :)
>
> Мислам дека сосема им е на место правилото и треба да се снимат цд-а и 
> да се однесат да се поделат на презентација. Сигурно ќе пуштат да 
> влеземе двајца тројца со кола во која што има студент. Студентите 
> имаат пропусница на колите. Ја така влегов барем.
>
Поради неинформираност, се извинувам за глупавиот аргумент и погрешно 
што го разбрав Драган.
Во секој случај, поддршката што ние како група ја даваме и конкретно јас 
како индивидуа, се секогаш и во било кое време достапни за секој, 
особено за идни оснувачи на Lug-ови...

Поздрав,
Извинете уште еднаш, на Св.Климент Охридски можи кој сака да влези, не 
знаеВ за на Штул :) :-[
More information about the Ossm-members mailing list