[Ossm-members] Спонзор за =?utf-8?b?IENELdCw?=, anybody?

Новица Наков novica at bagra.org
Thu May 27 23:21:42 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша: 

> Ќе прашам утре 500(и 1000)+харитени опаковки колку ќе ги продадат.

Мислам дека со бруто сума од 15 000 денари ќе пројдеме. 

Само уште да имаме 15 000 денари. :)-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list