[Ossm-members] Спонзор за CD-а, anybody?

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu May 27 23:34:25 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Aleksandar Balalovski напиша: 
>
>  
>
>>А дали можи покрај CD-a да донирам и пластични опаковки?
>>    
>>
>
>Сериозен си? За колку CD-a станува збор?
>
>
>
>  
>
Колку што можам да соберам...не се работи за тоа дали дисковите ќе ги 
искористи Lugola или ОССМ бидејќи и во двата случаи целта е иста, ширење 
на СС. Такашто, нека не ве буни мојата постапка, одреден дел од 
дисковите наменети за групата ќе одат за целите на ССМ. Станува збор за 
10-15 дискови. Смешно и симболично но се надевам колку-толку ќе придонесе..
А пластичните опаковки?More information about the Ossm-members mailing list