[Ossm-members] Спонзор за =?utf-8?b?IENELdCw?=, anybody?

Новица Наков novica at bagra.org
Fri May 28 08:34:13 UTC 2004


Aleksandar Balalovski напиша: 

> Смешно и симболично но се надевам колку-толку ќе придонесе..

Епа тогаш кога ќе каже некој дека сме добиле 500, тогаш прати ги. :) Пошто 
само така акцијата ќе се оствари. -- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought without 
accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list